طرز تهیه خط چشم خانگی

نوشته شده توسط:محسن کریمی | ۵ دیدگاه

 طرز تهیه سرمه چشم خانگی


از آنجایی که در گذشته نوع های خط چشم برای آرایش بهتر به ابرو و با انگیزه استفاده

بردن از خاصیت درمانی که برای پرپشت مژه بوده، بهره جسته می شده و سرمه ها به طریق های زیاد محلی درست می شدند،

اما هم اکنون جای خاصیت های پزشکی آن را ماده های دیگر که نه تنها خاصیت درمانی

 نیست بلکه تنها برای زیبایی ابرو مورد بهره قرار می گیرند را پرکرده است، در برخی موارد با توجه به کیفیت نامطلبوشان

باعث ریزش ابرو همچنین می شوند.

 در این مقاله تلاش در احیاء روشهای محلی تهیه سرمه بهداشتی و مرغوب در منزل را داریم که هم دارای خواص درمانی بسیاری بوده و همچنین باعث زیبایی بیشتر نیز می شود.

خواص درمانی
تقویت چشم ، ضد التهاب ، رفع سوزش و اشک
تقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو

روش تهیه سرمه بادام با فندق
برای تهیه سرمه از روشهای سنتی و  با استفاده از آجر و مواد سوختی و حتی از شمع و سوزن نیز می توان استفاده کرد که ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی ساده و در دسترس که همگی امکان تهیه سرمه به این روش را داشته باشند

روش تهیه سرمه را توضیح دهیم . برای این کار باید مقداری فندق و  بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ،

فندق و شعله پخش کن قرار دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.

 

روش تهیه سرمه مغز قلم گاو
برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید

و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود که پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.

نکته ی مهم :
به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.


  • Voncile

    Voncile

    • ۱۳۹۵/۱۲/۳۰ - ۰۵:۵۵:۱۶

    Your answer shows real inglelitence.

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت به استرالیا و اقامت در برخی کشورها و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد آرایشگاه عروس ارائه میشود.در زمینه دکوریشن نیز مطالبی در مورد کابینت MDF , طراحی دکوراسیون آشپزخانه, منتشر میشود.